Janneke de Groot stelt zich voor

janneke-de-groot

Mijn naam is Janneke Dekker-de Groot. Ik ben 28 jaar oud en woon in Apeldoorn, waar ik lid ben van de NGK. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de studie Theologie. Velen van jullie hebben mij vast wel eens gezien, want sinds 3 jaar mag ik ook voorgaan in de ’s zondagse erediensten in verschillende NGK’s in het land, iets waar ik dankbaar voor ben en van geniet. De komende tijd hoop ik af te studeren en ik zie ernaar uit om daarna aan de slag te gaan en tot bloei te komen als PRIO (Predikant in Opleiding) in een Nederlands Gereformeerde Kerk. (Zie https://ngk.nl/werkvelden/ngp/prio/)

Ik hou van voetballen, zingen en lezen, en af en toe uitgebreid koken doe ik ook graag.  

Ik kijk uit naar de Vrouwendag en hoop velen van jullie dan te ontmoeten – of al eerder natuurlijk!

 

KLIK HIER om de NGK Vrouwendag live mee te luisteren op 4 november!