Marion Mulder stelt zich voor

marion-mulderMijn naam is Marion Mulder, 40 jaar oud en ik woon in Emmeloord. Ik ben getrouwd met Allard en moeder van 4 kinderen. In het dagelijks leven werk ik als bemiddelingsmedewerker voor een gastouderbureau en in mijn vrije tijd zing ik graag.

 ‘Tot volle bloei komen’. Het is een prachtig thema en dus vond ik het dan ook een hele eer toen me werd gevraagd voor de vrouwendag wat te komen zingen en ook nog iets te vertellen over mijn leven. Spannend, want dat heb ik nog niet eerder gedaan.

Zingen, spelen en theater maken doe ik al zolang als ik me kan herinneren. Het is wat ik het allerliefste doe. Toen ik eind 2015 voor de eerste keer meedeed met een projectkoor van de geweldige Martin Brand ervoer ik hoe het was om te zingen voor onze Heer. Het was mijn eerste ervaring met de Heilige Geest. Hoewel ik mijn hele leven christen ben, werd het mij op dat moment duidelijk dat dit een veel grotere plaats zou moeten krijgen in mijn (zingende) leven. Momenteel ben ik dan ook op weg. Met Jezus. Naar Jezus. Mijn weg bestaat uit zoeken en ontdekken. Zoeken naar mijn plaats en het ontdekken van mijn persoonlijke relatie met Hem. Of ik tot volle bloei ben gekomen? Ik vertel het je op 4 november!

 

KLIK HIER om de NGK Vrouwendag live mee te luisteren op 4 november!