Fotograaf

Mijn naam is Karin Gijselaar. Fotograferen heb ik van jongs af aan al interessant gevonden en heb mijn stijl verder kunnen ontwikkelen door cursussen en workshops te volgen en vooral veel foto’s te maken.

Hoewel ik geniet van de natuur om mij heen en nog wel eens de bosjes in duik om flora en fauna vast te kunnen leggen, fotografeer ik voornamelijk mensen. Van jong tot oud. In verschillende settings: het bos, in de studio, tijdens een Cake Smash of picknick, verliefd, verloofd en getrouwd.

Mensen zijn voor mij, net als fotografie, erg interessant. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Met allemaal hun eigen verhaal. Dat maakt elk mens uniek. En die unieke verhalen zijn juist zo boeiend.

Tijdens de NGK Vrouwendag hoop ik dames te mogen fotograferen die durven of niet durven. Die lachen of huilen. Ik zal je helpen, je op je gemak stellen, naar je luisteren als je even een verhaal kwijt moet. Maar weet dat je mooi bent. Want jij bent uniek! De foto kun je na deze mooie dag downloaden uit een galerij.