Sprekers 2019

Het ochtendprogramma zal worden verzorgd door spreekster Annemarie ten Brinke. Zij gaat in op  ons thema ‘liefdevol delen’. Hieronder zal ze zich even aan jullie voorstellen.


Ik ben Annemarie ten Brinke, 41 jaar en getrouwd met Arjen. Samen zorgen we voor vijf kinderen, waaronder een prachtige pleegdochter . Van 2007-2017 hebben we mogen werken als kerkplanters in Den Haag. Over deze periode schreven we het boek: ‘Zet de deur van je huis maar open!’

We wonen nu bijna twee jaar in Almere waar ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. In september komt mijn nieuwste boek uit: ‘Weg met het perfecte plaatje!’ (Een eerlijk boek over het moederschap).

In november hoop ik tijdens de Vrouwendag te komen spreken over het thema: ‘ liefdevol delen.’

Een prachtig thema! Hoe houd je de balans tussen ontvangen en delen? Hoe zorg je ervoor dat je niet opgebrand raakt? Wat vraagt God hierin van ons?
Dat zijn zomaar een paar vragen die bij mij naar boven komen en waar ik graag met jullie over zou willen nadenken. Ik zie ernaar uit om bij jullie te zijn!


Tijdens het middagprogramma is er wederom een optreden van Op en Top vrouw, een liefdes cabaret voor en door vrouwen. We zijn ontzettend blij en enthousiast dat ze weer een te gekke show voor ons willen neerzetten.

Op en Top Vrouw is een muzikaal trio dat bestaat uit: Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Ze worden op piano begeleid door Bas Gankema.

De dames zijn inmiddels geen onbekenden meer in christelijk Nederland. Ze hebben tientallen shows opgevoerd.

Een optreden van op en top vrouw is een afwisseling tussen hilariteit en serieuze liedjes. Vrouwen uit alle windstreken zullen zich herkennen in de thema’s en taboes die door de dames worden bezongen. Bekende songs, die ook op hun debuutcd “Vier het leven” zijn uitgebracht. zoals de Bikini Boogie Woogie, de Complimentenbroekjeswinkel en  de Overgangstrein zullen de revue passeren maar er zal ook ruimte zijn voor een serieuze noot, zoals Bid voor mij en Als alles donker wordt. Voor deze middag zullen ze ook een aantal nieuwe liedjes van de nieuwste show; CONTRAST opvoeren. Ze zien er naar uit om 9 November naar Lelystad te komen!