Sprekers 2018

foto-gabrielledik-448pxHet ochtendprogramma zal worden verzorgd door spreekster Gabriëlle Dik. Zij gaat in op het thema “In het volle Licht”
Wie is Gabriëlle Dik, hieronder een stukje waarin zij zich aan u voorstelt.
 
Gabriëlle Dik is getrouwd met Tim en samen hebben ze een zoon van 15 jaar, Luca. In het dagelijkse leven is zij presentatiecoach en geeft ze presentatietrainingen en workshops met de focus op authenticiteit en identiteit. Gabriëlle is gek op alles wat met Italië te maken heeft en regelmatig is ze daar dan ook te vinden om de taal onder de knie te krijgen of om gewoon lekker op te laden. Haar grootste passie is echter zingen en spreken. De laatste 10 jaar is ze onderdeel geweest van de vocalgroep FaVor (5 dames) maar nu richt ze zich meer op het schrijven en spreken over onderwerpen als identiteit, genade en vrijheid. Gabriëlle is enthousiast over het thema van de vrouwendag: ’Wij zijn dochters van God, bedoeld om te schitteren en dat kan alleen als we in het volle licht gaan staan!’ 
 
op-en-top-vrouw-302pxTijdens het middagprogramma is er een optreden van Op en Top vrouw, een liedjescabaret voor en door vrouwen. Een programma met een lach en een traan. Het trio bestaat uit Christien Blok, Gezina van den Bos en Barbara Stouwdam. Begeleid op piano door Bas Gankema.
We vinden het superleuk om vrouw te zijn maar het brengt soms ook de nodige emotie en ongemakkelijke situaties met zich mee.
In een uur zullen veel van die onderwerpen de revue passeren. Bereid je voor op een middag heerlijk genieten van het vrouw-zijn!