Terugblik 2017

Terugblik NGK vrouwendag 2017 in Emmeloord

Wat was het een prachtige dag, zaterdag 4 november! Met een kerk vol vrouwen uit het hele land opende gastvrouw Hennie Bogaards de  NGK vrouwendag in De Rank in Emmeloord. Janneke Dekker was de eerste spreker. Zij belichtte het thema ‘tot volle bloei komen’ vanuit de Bijbel. Daarna benaderde Else Roza het thema vanuit het mens-zijn. We genoten van mooie zang en muziek  van Marion Mulder en de band onder leiding van Adriaan Stuij. In een filmpje zagen we wat kinderen uit De Rank zeiden over ‘groeien en bloeien’: “groeien is groter worden en bloeien is mooier worden, uitstraling”.

Na de lunch volgden de meeste deelnemers een workshop. Er werd een nieuw lied aangeleerd en geoefend met het schrijven van mooie letters en Israëlische dansen en er werden tulpen geschilderd op hout. Anderen dachten verder na over het thema van de dag, gingen aan de slag met de kracht van hun stem, onderzochten van welke kleuren ze blij worden of oefenden in weerbaarheid. Voor wie Emmeloord beter wilde leren kennen was er de stadswandeling en veel vrouwen genoten van de zon tijdens een wandeling door het Emmeloorder bos. De dag werd afgesloten met een optreden van de dames Zaai.

De collecte voor de Live for Lives Foundation in Ens bracht € 1.140,- op, waarmee (boot)vluchtelingen in Europa ondersteund worden.

We kijken dankbaar terug op deze dag. We vroegen God om een zegen en wat heeft Hij ons rijk gezegend!

Lezingen

Helaas zijn de lezingen niet meer te beluisteren. U kunt wel de digitale lezing van Janneke Dekker en Else Roza opvragen. Voor de lezing van Janneke Dekker kunt u een e-mail sturen naar familiestoter@hotmail.com.

Wilt u de lezing van Else Roza opvragen? Klik dan hier

Reacties

Uiteraard zijn we benieuwd naar uw reacties (positief en negatief) over de vrouwendag 2017 in Emmeloord. U kunt uw reactie mailen naar aanmelden@ngkvrouwendag.nl of  via het formulier onderaan deze pagina. Dank u wel!

 

Op het gebruik van het contactformulier is een privacystatement van toepassing.